Magnum Speedlite MG-58TLTermékleírás
Magnum Speedlite MG-58TL

TTL vakuvezérlés

Nem akar vacakolni a manuális vakuval? Pattintsa fel az MG-58TL-t a vakupapucsra és kezdjen vakuzni, egyre jobban exponált képeket hozhat vele létre. A "through-the-lens" mérés ugyanúgy működik, mint  a gyári vakuk esetében is, csak az eredeti ár töredékéért.

5 féle vakuzási mód

Az MG-58TL öt vaku módot támogat : TTL/M/Strobe/S1/S2, könnyen váltogatható egy gombnyomással.

Attól függően, hogy szükség van-e TTL, manuális, stroboszkóp, vagy optikai indításra, a Magnum a megoldás.

Precíz fényerő szabályozás

Az MG58TL számos szinten képes a fénykibocsájtást szabályozni. Egyszerűen nyomja meg a jobbra vagy balra gombokat a szintek állításához. Ez az 1/128-tól kezdve egészen a 38-as kulcsszámig terjed. 1/3-os lépésenként lehet a szintek között szabályozni.

Gyors újratöltés

Az MG58TL mindössze 4 másodperc alatt képes újratöltődni teljes fényerőre. Készítsen több képet és spóroljon rengeteg időt a gyors újratöltéssel.

Optikai érzékelők

Nincs mindig szüksége fényképezőgépen kívüli kioldóra. Az MG58TL képes ezt megoldani egy másik vaku fényének érzékelésével. Ez beltéren 20-30 méter, kültéren jellemzően 15-20 méter távolságból működik.

Energiatakarékos üzemmód

Az MG58TL alvó módba helyezi magát, ha 50 másodperce nem történt vakuzás, amivel spórol az elemekkel és így több elsütést tesz lehetővé.

Beállítások emlékezetből

AZ MG58TL megjegyzi a legutoljára használt beállításokat, így visszakapcsoláskor ugyanúgy dolgozhatunk tovább. Nincs tehát szükség az emlékezetünkre és az újbóli beállításra.

Túlmelegedés elleni védelem

Az MG58TL képes magától kímélő üzemmódba kapcsolni, ha úgy érzékeli sokszor és túl gyakran lett elsütve, így megvédve magát a károsodástól. Megjegyzés: ha folyamatos vakuzást alkalmazunk, akkor a kimeneti fényerőt 1/4 teljesítmény alá kell beállítani.

Magnum Speedlite MG-58TLVaku rendszerek\   Magnum Speedlite MG-58TL
Hasonló termékekAmaran LED körvaku
 Amaran LED makró körvaku HC100 / HN100
 E-TTL vakukábel (szinkronzsinór)
 EZ Box + Softbox kit
 Külső elemtartó Canon, Nikon, Sony vakukhoz
 Light Storm COB 120t videó lámpa
 Magnum Speedlite MG-68
 Magnum Speedlite MG-68TL
 Trigmaster II 2.4G MXII-C / MXIIN
 Trigmaster Plus 2.4G
 Trigmaster Plus II

Google+