RÓLUNK

Az Aputure-ról:

Az Aputure a világ egyik vezető fotográfiai tartozék gyártója. A cég digitális kiegészítők DSLR, és különböző stúdió világítási rendszerek, illetve azok tartozékainak gyártására specializálódott.   A 2005-ben alapított Aputure egy gyorsan növekvő és dinamikus cég, mely a híres Európai és Észak-Amerikai fényképészeti felszerelés forgalmazók ellátójává vált. A megbízható, és kiváló teljesítmény jellemzi termékeinket, melyet az évi sokmilliós termékértékesítési export világszerte bizonyít.

Termékcsoportok:

Az Aputure a kreatív és high-tech fényképészeti tartozékok gyártására specializálódott, a jelenlegi fő termékek három nagy sorozatba rendeződnek:Vivo Movie Solution, Strobe Lighting System, Creative Camera Accessories.

A "Vivo Movie Solution" a DSLR videózás kellékei. Például a Videós válltámaszok, V-Control fókuszkontroller, "Amaran" család LED-es videólámpák, infrás videóindító, kontrollmonitor és egyéb kiegészítők.

A "Strobe Lighting System" a megvilágítás ért felelős termékcsoport. Például a Magnum Speedlite rendszervaku család "Trigmaster" kioldó család, külső akkumulátortartó vakugyorsító, TTL kábel, stúdió megvilágítás, softboxok, derítőlapok, fényformálók stb.

A "Creative Camera Accessories" termékcsoport a DSLR fotózás professzionális kiegészítői, Például a Gigatube vezeték-nélküli távkioldó, portré markolat, időzítős, rádiós, infrás távkioldó és egyéb tartozékok. 

Az Aputure mindig elkötelezett lesz abban, hogy a legjobb megoldásokat szállítsa a világ fotósai számára!

R & B Tehetségek

Az Aputure R & B részlege koncentrál az innovációra az új termékek fejlesztése során. Ez létfontosságú a legújabb technikai fejlesztésekhez, az egyedi ügyfél igények kielégítéséhez. Eközben az Aputure gyakran együtt dolgozik profi fotósokkal, meghallgatja igényeiket, valóra váltva a kívánságaikat. Ezért találhat minket a fotós iparág élvonalában.

Gyártás

Üzemünk kb. 2000 négyzetméteren működik, telis-tele több száz jól képzett munkavállalóval, több ezer terméket állítunk elő naponta. Ezzel a termelési kapacitással ki tudjuk elégíteni ügyfeleink nagyobb mennyiségű megrendeléseit is, rövid határidőn belül.

Minőségi garancia

A minőség ellenőrzés az, ami minket kiemelkedővé tesz a piacon. Teljes alapanyag-ellenőrzést (PMC), minőségellenőrzést (QC) folytatunk. Az Aputure sok tapasztalt mérnökkel rendelkezik, akik biztosítják a termékek minőségét és új technikákat dolgoznak ki, hogy megfeleljenek a speciális vevői követelményeknek. A szigorú minőség ellenőrzésnek köszönhetően élvezhetjük ügyfeleink bizalmát, így kiváló minőségű termékekkel szolgálhatjuk ki őket.

 

 

 

Google+